تریلر Destiny: Rise of Iron

نمایش اولین مرحله داستانی Destiny: Rise of Iron به نام King of the Mountain را تماشا کنید.

در هفته گذشته سرور های بازی Destiny قطع شدند تا برای دریافت محتوای تازه Rise of Iron همراه با patch 2.4.0 آماده شوند.

Rise of Iron چهارمین گسترش دهنده بزرگ بازی Destiny به حساب می آید و قرار است در تاریخ ۲۰ سپتامبر(۳۰شهریور) در ساعت ۲am PT/5am ET/10am UK/11am به وقت مکان های مختلف برای PS4 و Xbox one منتشر شود.

دانلود از کانال تلگرام ابرگیمرز با ۲ کیفیت

منبع(+)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.